Undervisere

Amalie Bechmann er uddannet bibliotekar med speciale i børne- og kunstlitteratur. Har arbejdet som assistent for diverse københavnske kunstnere 1988-96. Eget atelier i St. Kongensgade siden 1988. Underviser og formidler siden 1993 for børn og unge i kunstworkshops og projekter i kulturhuse og biblioteker. Tilknyttet Børnekulturhus Amar's billedværksted siden 1994. Eget atelier og galleri i Hundested siden 2000. 

Charlotte Carstensen er uddannet designer fra Kunstakademiets Arkitektskole i København og har en Pædagogisk Diplomeksamen i æstetik, kultur og håndværk. Arbejder som udstillingsarkitekt og selvstændig designer og en del af tegnestuefællesskabet All About A, der har specialiseret sig i arkitektur & design for børn.  
  
Julie Dufour Wiese er uddannet arkitekt fra Kunstakademiet i København. Har arbejdet som arkitekt i London og efterfølgende med udstillinger og kommunikation i København. Underviser og afholder workshops for børn og unge med temaerne arkitektur, natur og billedkunst. Del af tegnestuefællesskabet All About A. Forfatter til bøgerne "Byg, tegn og lær" samt "Utzons univers".

Ruhul Kajol er uddannet fra Institute of Fine Arts i Dhaka, Bangladesh 1983. Siden 1986 bosat i Danmark. Har haft mere end 35 soloudstillinger i en række lande. Har lavet ”Traffic Art” i en række europæiske lande. Siden 1996 ansat i Billedskolen. 

Ali Alwan er uddannet teater- og filminstruktør ved Institute of Fine Arts i Bagdad, Irak 1978. Studier i Italien. Siden 1983 bosat i Danmark. Instruktør af kortfilm og informationsvideoer. Underviser og leder af Dansk Flygtningehjælps Videoværksted 1993-97. Arbejder for tiden med både film og DTP. Siden 2002 ansat i Billedskolen.

Billedskolen i Farum blev grundlagt i 1994 af nu afdøde Karen Palsgaard, uddannet lærer og exam.art.i filmvidenskab. Studier ved Kunstakademiet i Aarhus. I mere end 25 år underviser i billedkunst i folkeskolen. Projektleder for flere kunst- og kulturprojekter under kultur- og undervisningsministeriet. 

Comments