Udstillinger‎ > ‎

Internationale udstillinger

 1996  International H.C. Andersen-udstilling i Sankt Petersborg. Her modtog Billedskolen diplom for at være en af de bedste deltagende billedskoler. 
 1997 International Udstilling For Grafik i Ljubljana i Slovenien med deltagelse af børn og unge fra 29 lande. Her modtog to af Billedskolens elever diplomer. 
 1998 Den 13. Internationale Udstilling For Børns Kunstneriske Kreativitet  i Slovakiet med deltagelse af børn og unge fra 30 lande. Her modtog en af Billedskolens elever som den eneste fra Danmark et diplom. 
 2001 Den 29. Internationale Udstilling af Børns Kunst i Pragh. Her modtog fem af Billedskolens elever diplomer for deres arbejder.  
 2002  Den 15. Internationale Biennale for Fantasi – en international konkurrence og udstilling af børns kunst i Martin, Slovakiet. Her fik fire af Billedskolens elever deres billeder optaget på udstillingen i konkurrence med 5000 børn repræsenterende 15 lande i verden. 
 2004 Den 16. Internationale Biennale for Fantasi – en international konkurrence og udstilling af børns kunst i Martin, Slovakiet. Her modtog 10 elever hovedprisen i kategorien eventyr. 
 2006 Den 17. Internationale Biennale for Fantasi - en international konkurrence og udstilling af børns kunst i Martin, Slovakiet. Her fik to af Billedskolens elever deres billeder optaget på udstillingen i konkurrence med børn fra 29 lande i verden. 
 2012
Den 20. Internationale Biennale for Fantasi - en international konkurrence og udstilling af
børns kunst i Martin i Slovakiet. Her blev tre af Billedskolens elever på 9 og 10 år tildelt Biennalens Imagination Prize for deres animationsfilm "The Bird and the Sun". 
      
Comments