Om Billedskolen

Billedskolen blev startet i 1994. I dag har Billedskolen 50 elever i alderen 8 til 16 år. Eleverne er fordelt på 4 hold med max. 12 elever, som
mødes 3 lektioner om ugen for i fællesskab at arbejde med farver og former.

Eleverne får i Billedskolen støtte og inspiration til at videreudvikle deres billedsprog, samtidig med at de erhverver sig kundskaber og kompetence til selv at forske og reflektere.

I Billedskolen er børnenes udtryk i centrum og tages alvorligt. Lærerne ser det som deres opgave at skabe rammer, som kan udfordre børnenes fantasi og få dem til at eksperimentere med deres udtryk.

Billedskolen ser det som en fornem opgave at medvirke til at give børn og unge ideer, som sætter fantasien i gang, skaber associationer og vækker billeder til live, og giver børnene styrke til at stole på deres udtryk, så de kan gå ud i verden og blive modigere, når det gælder deres kreative side.

Billedskolen tilbyder undervisning i tegning, akvarel, maleri, grafik, animation, skulptur, arkitektur og digitale billeder. Du behøver ikke kunne en hel masse i forvejen. Det allervigtigste er, at du har lysten.

Hvornår foregår undervisningen?

I forårssæsonen starter undervisningen 2. uge af januar. - I efterårssæsonen starter undervisningen 2. uge af september. - Mandag er undervisningen fra klokken 15.00-17.30. Tirsdag og onsdag er undervisningen fra klokken 15.30 til 18.00 og torsdag er undervisningen fra klokken 15.00 til 17.30.

Hvad koster det?

Prisen er 600 kr. for en sæson på 4 måneder.

Hvor foregår undervisningen?

Billedskolens undervisning finder sted i: Kulturhuset, lok. 15.1, Stavnsholtvej 3, 3520 Farum

Lokale udstillinger

Billedskolen arrangerer 2 årlige udstillinger i Kulturhuset. Her viser Billedskolen resultatet af den forløbne sæsons arbejde.

Yderligere information

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til Billedskolens leder Charlotte Carstensen på telefon 40854441 mellem klokken 18 og 19 eller mail på cc@charlottecarstensen.dk