Nyheder‎ > ‎

PRESSEMEDDELELSE APR 2017

indsendt 6. maj 2017 01.16 af David Palsgaard
Onsdag den 27. apr. slår Billedskolen dørene op til en spændende forårsudstilling på 1. sal i Kulturhuset, hvor resultatet af forårets arbejde præsenteres.
Det er en udstilling, der byder på mange særdeles fine  og imponerende arbejder af meget høj kvalitet inden for skulptur, tegning , maleri, akvarel og arkitektur. Den viser de mange kreative sider, som børn besidder, og som kommer frem, når rammerne er der.

Billedskolen ser det som sin fornemmeste opgave at medvirke til at give børn og unge ideer, som kan sætte fantasien i gang, skabe associationer og vække billeder til live. Men også at give børnene styrke til at stole på deres egne udtryk, så de kan gå ud i verden og blive modigere, når det gælder deres kreative sider.

Udstillingen viser bl.a. en række spændende bud på, hvordan Billedskolens elever forestiller sig, at der kan arbejdes med temaet ”CIRKUS”, når fantasien tages i brug både, når det gælder former og materialer.

Billedskolen er en privat selvejende institution, der modtager et årligt tilskud fra Furesø Kommune. Der tilbydes undervisning til børn og unge mellem 7 og 16 år.

Der undervises på hold med max. 12 elever. Undervisningen er delt op i 2 sæsoner, en forårssæson og en efterårssæson på hver 4. måneder. Undervisningen foregår i Kulturhuset og koster 600 kr. for 4 måneder.

Billedskolen tilbyder undervisning i maleri, arkitektur, tegning, design, grafik og skulptur.

Man behøver ikke kunne en hel masse i forvejen. Det allervigtigste er, at lysten er til stede. I Billedskolen er der mange muligheder for at videreudvikle fantasi og kreativitet, og eksperimentere med forskellige materialer og billedformer.

Til at varetage undervisningen har Billedskolen en dygtig stab af billedkunstnere, designere, arkitekter og fotografer.

Karen Palsgaard/Leder af Billedskolen